Ezen a héten, a valentin nap jegyében, azt a témát jártuk körbe, hogy mi történik az auránkban amikor megismerkedünk valakivel, aztán később, mi történik velünk a szakításkor, és végül, hogyan szakadjunk el az ex aurájától, hogyan akadályozzuk meg őt / őket abban, hogy legyen felénk egy nyitott kiskapu, amin keresztül bármikor energiát tudnak nyerni tőlünk.

Amikor a randin isszuk a kávét, és azon morfondírozunk, hogy a másik mit lát rajtunk, bejövünk-e neki, közben az auránk is morfondírozik. Folytatás.

Ha az élet úgy alakul, a kapcsolat balra fordul, és szakítás lesz a vége, az szívünk, és az auránk is megszakad. Mi a teendő ilyen esetben? Erősíteni kell és elszakítani az aurális kapcsolatot is.

Ahhoz, hogy új, egészséges kapcsolatod legyen, le kell zárni a kapcsolatot, meg kell tisztítani az energiatesteket és meg kell erősödni, és vissza kell szerezni az összetört szíved kisebb vagy nagyobb darabkáit, amit ottfelejtettél nála. Reiki mesteri technika.

Ha lezártad a régi kapcsolataidat, megtisztítottad és megerősítetted az aurád, esetleg visszaszerezted ami a tiéd, akkor a legjobb esélyekkel indulsz a következő kapcsolatodnak, vagy egészségesebb színezetet adhatsz a jelenlegi párkapcsolatodnak.

Érkeztek tőletek kérdések a nyári reiki mester képzésről, jövő héten ez lesz a témánk, plusz belépünk a halak jegybe. Izgalmas lesz 🙂

Legyen biztonsági hálód – Reikizz

Dervár Zita,

gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr

0620-979-7460, reikizz@reikizz.hu