Kéményseprőt már ritkán látunk, de hullócsillag vagy éppen dupla számjegyek az órán? Ez biztosan jó előjel, igaz? Kívánjunk valamit!

Vannak neked is ilyen megszokásaid? Mit teszel, amikor ilyet látsz? Kívánsz valamit magadnak, a családodnak vagy a világnak?

Szerinted működnek az ilyen kívánságok?

Volt már, hogy működött, és olyan is, hogy nem, igaz?

Vajon min múlik, hogy a kéréseink, divatos szóval, a teremtéseink működnek vagy sem?

Néhány törvényszerűségen múlik. A legegyszerűbb, hogy amire sokat gondolsz, az megvalósul, mert nagyon sokat gondoltál rá, vagy beszéltél róla. Erre épülnek Emile Coué gyógyító szavai, melyek több könyvet is megtöltenek. Persze, a sokat kell mondani, az szó szerint értendő, ha naponta 1-2 órát mondogatod, hogy meggyógyulsz, akkor meggyógyulsz. Ez tehát a mennyiség törvényszerűsége.

A másik, ami “bevonzhatja”az eredményeket, az az érzelmek hatása, találsz egy négylevelű lóherét, izgatottan mosolyogsz, mert tudod, hogy szerencsés leszel. Ez az izgalom megadhatja azt a nyitottságot, amivel észreveszed a lehetőséget, és valóban történik valami szerencsés veled.

A mennyiség nagyon munkás, hiszen csak akkor fogsz naponta órákat szánni a mantrázásra, meditációra és a gyógyuló mondatokra, ha olyan beteg vagy, hogy az már ijesztő.

Az érzelmek hatása bizonytalan, mert az izgatott percedet gyorsan felváltja egy szomorú vagy aggasztó érzelem. Emlékszel, egy időben divatos volt a tükör előtt mondogatni magadnak, hogy szép vagyok, sikeres vagyok, stb. Nézted a tükörképed, mosolyogtál, és mondtad, közben belül lehet, hogy az agyad és az érzelmeid ezt reagálták: hogy mi ??? És ezzel vége is volt a “teremtő ciklusnak”.

Vágyunk az eredményekre, vágyunk valami titkos tudásra, de rengeteg ilyen félreértés van, mert nem ismerjük az alap törvényszerűségeket.

Mi kell a valódi teremtéshez?

Egy kedves tanárnőm rápillantott az órájára és éppen dupla számokat látott, ránk nézett és azt mondta, most kívánunk valamit, mert ilyenkor a test, a lélek és a szellem harmóniában van.

Ilyenkor, egy pillanatra beléphetsz abba az állapotba, amikor kapcsolódsz. És ha ilyenkor kívánsz valamit, annak nagyobb lesz az ereje.

Használd ki nyugodtan, mert valóban más tudatállapotban leszel ilyenkor, egy pillanatra.

Hogyan teheted gyakorivá ezt az állapotot?

Reiki mester vagyok, úgyhogy valószínűleg nem fog meglepni a válaszom. Ha szeretnél gyakran ilyen harmonikus állapotba kerülni, és súlyt adni tudatos a teremtéseidnek, kéréseidnek, akkor hívd le a reikit, és reikizz.

Ha erősebb hatásra vágy, például gyógyulni szeretnél, akkor nem csak egyszerűen töltsd fel magad, hanem tanuld meg eltávolítani a szerveidből, csakráidból, aurádból azt, ami gátolja az eredményeidet. És tanuld meg feltölteni azt az energiaközpontot, ami a legtöbbet teheti a céljaidért. Aztán tanuld meg megvédeni mindezt a küldő és belső behatásoktól.

Olyan egyszerű megtanulni, mint ahogy most elolvasni is könnyű volt, ha eljutottál idáig.

Hogyan használd a dupla számok erejét, ha nem vagy reikis?

Lehet, hogy a kívánságok kicsik és erőtlenek, de a dupla számok akkor is adhatnak neked ajándékot.

Találj ki valami hasznos szokást, és tedd meg, ahányszor dupla számot vagy hullócsillagot látsz. Például, ahányszor ilyen történik, adj hálát valamiért. vagy mondj magadban egy számodra erőt adó mondatot, kapcsolódom a lelkemhez, az univerzumhoz, istenhez, tisztán látom a céljaimat… Bármit, ami előbbre visz téged és békét ad neked.

Legyen biztonsági hálód – Reikizz

Dervár Zita,

reiki mester-tanár, ápoló, gyógymasszőr