Reikizz a Halak időszakban, erősítsd a földelést és valósítsd meg álmaid

A Halak kettős jegy: álmodozó, befelé forduló – a nagy kihívása, hogyan tud kapcsolódni a külvilággal/valósággal, illetve hogyan tudja megvalósítani az álmait (tervezéssel, jól összerakott feladatokkal).

Fizikailag ezek a területek tartoznak a halak időszakához:

kéz/tenyér; lábfej, talp

Magasabb szinten a halak területhez tartozó témák:

kéz: adás, elfogadás, cselekvés

lábfej, talp: úton járás, a földhöz való kapcsolódás.

Mivel a Halak szülöttnek, és ebben az időszakban egy kicsit mindenkinek óriási a képzelőereje (energiagyógyászatban ez hatalmas potenciált jelent) – épp ezért nagy kihívás a jelenben lenni, ott ahol éppen vagy, arra figyelni, amit éppen csinálsz. A reiki önkezelés nagyon hasznos lehet, koncentrálja a figyelmet, segíti a testet, táplálja az elmét.

Világklasszis tervezgetés – a hatalmas képzelőerő sosem kapcsol ki, állandóan szövődnek az álmok/tervek a fejben – a feladat az, hogy ezeket lehozzuk a realitás talajára. Készítsünk elnagyolt éves tervet, majd abból kissé részletesebb havi tervezést, és végül írjuk le, hogy ezen a héten mit fogunk megcsinálni, hogy a terv végül sikerüljön.

Ezek az a vonások, ebben az időszakban mindenkinél előjönnek / előjöhetnek, ezért érdemes tudatosnak lenni a következő néhány hétben ezekre az életterületekre.

Reiki Önkezelés menete:

  1. mellkas + köldök pozícióval érdemes kezdeni az önkezelést, ez kicsit lehorgonyozza a tudatot a jelenben, a fizikai síkon, ugyanakkor erőt ad a testnek, és ellensúlyként szolgál, amikor áttérsz a
  2. fejpozíciók
  3. majd, tenyér – tenyér csakrák tisztítása, feltöltése – és már tanultuk is, hogy erre mi a legjobb technika…. a reiki gömb (ha már elfelejtetted hogyan kell csinálni, itt újra tanulhatod)
  4. tüdő – gyomor – szív: ezeket 1-1 pozíció erejéig érdemes pluszban kezelned,
  5. készíts egy „kezelési tervet” a céljaidról – és kezd el feltölteni a naptárad a havi / heti / napi feladatokkal

Haladó reikiseknek:

Ha szereted a 2in1 kihívásokat, amikor lehívod/csatlakozol a reikimezőhöz/energiához, tedd fel a kérdést magadban vagy hangosan, hogy mi gátolja, mit kell elengedned esetleg az adás-elfogadás, lépés-haladás-életút témakörében (ne egyszerre, egy kezelés-egy kérdés), aztán engedd belelazulni magad a kezelésbe, a kezelés után eszedbe fog jutni, hogy közben megkaptad a választ és fel tudod jegyezni a mostanra már feldíszített reikinaplódba – reiki füzetedbe (van már ilyened, ugye?!)

Ha egy szavamat se értetted, de szeretnél fejlődni, akkor gyere, tanulj velem. Tantermi reiki tanfolyam időpontok itt.

Ha kevés az időd, vagy fizikailag messze vagy Budapesttől, akkor tanulj velem online. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.

Dervár Zita,

gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr

0620-979-7460, reikizz@reikizz.hu