Ezen a héten a valenti nap lesz a témánk, mi más? 🙂

Pontosabban az, hogy energetikailag mit jelent a párkapcsolat, és, hogy hogyan szerezd vissza a világban szerteszét, az ex-eknél hagyott kis darabkáit a szívednek. Hiszen jól szeretni akkor tud az ember, ha a szíve egészben van.

Mi történik az aurádban, amikor megismerkedsz valakivel ? (nem csak randin)

Miközben megkérdezed mi szél hozta erre, az aurádból kis nyalábok nyúlnak felé, és letapogatják, hátha olyan energiákat hoz, amire neked szükséged van, vagy amire nincs szükséged, de szereted. ne légy zavarban, az ő letapogatói is érdeklődnek ilyenkor.

Például, nekem a barátaim között rengeteg bak-szülött van. A testvérem is az, és a párom is részben az. Miért? Mert nekem erre a típusú energiára szükségem van, bennem is van föld energia (bika), ezért tudok hozzá kapcsolódni, otthonosan érzem magam benne, de a bak-energia mégis másabb annyival, hogy vonzó legyen számomra.

Ismerkedés és kapcsolódás

Tehát, az ismerkedés jegyében letapogattátok egymást. Ez lehet pár másodperc is. És akkor itt választ kapsz arra, miért lehet ellenszenves valaki anélkül, hogy egyetlen szót szólt volna hozzád.

Ha létrejön a kapcsolódás, az energiaszálak összeérnek, energiát cserélnek, hosszabb (pár)kapcsolat esetén egész rendszerek épülnek fel úgy, hogy bizonyos energiákat te adsz neki, másféléket meg ő ad neked.

Minél tovább tart a kapcsolat, annál erősebbek ezek a szálak, és ezek az automatizmusok.

Egyoldalú kapcsolatok esetén

És hadd mondjak el még meglepő dolgot: az energia-adás részedről akkor is megtörténik, ha a kapcsolat csak a te fejedben létezik. Az elméd nem tud különbséget tenni. Csak éppen ebben az esetben, te nem kapsz vissza semmit. Ezért leszel depressziós (energiahiányos) az egyoldalú kapcsolatban.

Mi történik az auráddal a szakításkor?

Amikor faképnél hagynak téged, ezek a szálak elszakadnak. Olyan érzés, mintha kitépték volna a szíved? Majdnem. Az energiapályák elszakadása erősebb fájdalom lehet, mint a fizikai sérülés, ráadásul energiahiány fog fellépni – az az energia fog hiányozni, amit eddig a párodtól kaptál. És ez a kettő együtt már elég arra, hogy félbetörje az életed.

Amikor te hagysz ott valakit, benned kisebb lesz a felfordulás, hisz „lélekben” te már elszakadtál tőle, nálad az energiapályák már visszahúzódtak, és az is lehet, hogy találtál már más energiaforrást (akár saját magadban, pl. hobbi, új munka stb.)

Hogyan gyógyíts magad, az aurád szakítás után?

Érdemes tudatosnak lenni már a kapcsolatban. Milyen típusú energiákat hordozol te, milyet ő. Mérd fel, hogy mi történik a jelenben, ha pár napig nem találkoztok, mi hiányzik a legjobban? Aztán ezeket a hiányokat betölteni valami mással – hobbi, reiki, meditáció, sport.

Azért is érdemes ezt megtenni, mert ha nem egymásból táplálkoztok, sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a kapcsolat. Eltűnik belőle az a fajta félelem, hogy „mi lesz velem nélküle”. Ez nem a test, hanem az „elme programozott halálfélelme”.

Ez fölösleges teher a kapcsolatban. Két egész ember úgy tud összekapcsolódni, hogy szeretetet adnak egymásnak, nem pedig a hiányokat pótolgatják egymásban. Mert az ember olyan, hogy amikor már nem azt kapja, ami kell nekik, akkor továbbáll.

És akkor, valakinek összetörik a szíve. Megsebesül. Kiürül.

A népi gyógyászat ilyenkor nagymennyiségű jégkrémet és alkoholbevitelt javasol.

Lehet listát írni, hogy miért lesz jobb nélküle.

Lehet a már említett és kikísérletezett energiaforrásokat előszedni (hobbi, jóga, meditáció, kirándulás, futás, zenehallgatás, regényírás…) és feltöltődni.

Én inkább a reiki kezelést ajánlom az aura gyógyítására,

mert ezzel igazán fel tudsz töltődni, és ami a lényeg – el tudod magadból távolítani az ittmaradt energiáit az exednek, a kapcsolatnak, ráadásul – visszatudod hívni tőle a nála maradt energiáidat (erre szoktuk mondani, hogy nála maradt a szívem, vagy a szívem egy kis darabját magával vitte).

Ez lesz a holnapi témánk, hogyan hívd vissza a darabkáidat és hogyan csökkentsd az aurád, az energiarendszered traumáját reiki kezeléssel.

Gyere, tanulj velem reikizni. Tantermi reiki tanfolyam időpontok itt.

Ha kevés az időd, vagy fizikailag messze vagy Budapesttől, akkor tanulj velem online. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.

Legyen biztonsági hálód – Reikizz

Dervár Zita,

gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr

0620-979-7460, reikizz@reikizz.hu