Miért fontos, hogy hány éves vagy? Talán nem ugyanúgy működik a reiki, akárhány évesek is vagyunk?

A reiki ugyanúgy működik, mindegy hány éves vagy. Ám neked nem az a célod, hogy a reiki működjön. Te azt szeretnéd, hogy pontosan azt csinálja, amit te akarsz. Ugye?

Mondok egy példát. Reikized magad, mert pokolian meg vagy fázva és már hetek óta húzódik a dolog. Reikized magad. Ezzel azt éred el, hogy képes vagy hatékonyan dolgozni, pipálod a feladataidat sorra, ám a megfázás marad. Telnek a hetek, és ugyanez a helyzet.

Akkor most működött a reiki? Naná. Hiszen talpon vagy, viszed az életed, pörög a munkád.

Reiki törvényszerűségek

Amikor beteg vagy, a szervezeted pihenni szeretne. Ha te nem szeretnél pihenni, akkor a reiki arra visz, amerre magadtól is mennél, és támogat.

Az energia törvényszerűségek alapján működik, a több a kevesebb felé áramlik. Oda megy a reiki, ahol kevés az energiád. Ha te erővel tolod az életed, akkor az erő központjaidat fogja tölteni, nem a megfázásodat gyógyítja. Érthető, ugye?

Ezért érzik úgy a kezdő reikisek, hogy a reiki nem hat. Mert tölti magát, de közben rohan az élettel. A reiki újra feltölti, ő pedig elégeti ezt az energiát. És a reiki nem valósítja meg az ő céljait. Ekkor abbahagyja a reikit, sajnos.

Célozd a reikivel a céljaidat

Ahhoz, hogy a reiki azt csinálja, mit szeretnél, vagy több reikis tudásra van szükséged, vagy több önismeretre.

Azért lényeges, hogy hány éves vagy, mert mások a paramétereid 30 évesen, 40 évesen és így tovább.

30 körül a tested még jól bírja, kompenzál, talpon vagy. Ezért építed a karriert, alapítasz családot, és minden tányért a levegőben tudsz tartani. Természetesen ez akkor igaz, ha egészséges vagy.

Ezért ha ebben az időszakban reikizel, az energia ezeket a céljaidat fogja támogatni, hisz minden ebbe az irányba megy benned.

Ha más a célod a reikivel, akkor használj a célodhoz köthető pozíciókat, megerősítéseket. Vagy használd jól a szimbólumokat.

Célok megvalósítása reikivel

A hagyományos reiki iskolák nem tanítanak ilyesmit, csak a jelenre fókuszálnak. Pedig a távszimbólum térben és időben bárhová küld reikit, és a használata egyszerű. Ezért én megtanítom ezt.

Ahogy tudsz reikit küldeni egy műtét idejére, ugyanúgy tudsz egy tárgyalás, egy vizsga, egy biztonságos utazás idejére is.

A reiki képes megvalósítani a céljaidat, képes úgy működni, ahogy te akarod, csak meg kell tanulnod kommunikálni a reikivel.

Ha komoly szakmai tudást szeretnél, gyere, és tanulj velem reikizni. A januári 11.-i tantermi tanfolyamra már csak 1 hely van, de az online csoportban még van hely neked is.

Gyere tanulj velem online. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.

Dervár Zita,

gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr

0620-979-7460, reikizz@reikizz.hu