Már a tiéd is készül ugye? A tavalyi listával mi lett? Mennyi valósult belőle?

Segítek, hogy idén eleve olyan listád szülessen, amit meg is tudsz valósítani, és büszke leszel magadra.

Tollat és papírt elő, és kezdődjön a munka!

Újévi fogadalom előkészítés – Hálás vagy?

Nem tudom hol olvastam, hogy nem darálni kell, hogy hálás vagyok mert van internetem, családom, stb. Hanem vizsgáld meg, hogy mi az, ami nélkül nem tudsz élni. És azért adj hálát!

Első feladat feladatod tehát, hogy legyen egy tízes listád, mi az amiért valóban hálás vagy, mert nem tudnál nélküle élni.

Újévi fogadalom – Jöhetnek a feladat listák

Most jöhetnek a listák, hogy fogyni és sportolni akarsz jövőre, több időt szánsz erre, meg arra. Írd nyugodtan úgy, ahogy tervezted, mielőtt belebotlottál az írásomba.

Aztán nézd meg a naptárad, és próbáld beilleszteni a fogyókúrát, az edzést, meg amit csak felsoroltál. Nyilván nem fog beleférni minden, hiszen akkor eddig is lett volna rá kapacitásod.

Újévi fogadalom- Priorizálj

Nézd végig a fogadalom listád, és írd mellé, hogy miért lesz jó neked, ha megcsinálod. Miért lesz jó neked, ha edzeni jársz, ha kipróbálsz ezt azt… írd oda minden tétel mellé.

Fontos, azt írd oda, hogy NEKED mi lesz jó az eredményben! Ha valami más miatt csinálnád, húzd ki azonnal a listáról. A te életed a tiéd. A valaki mást nem fogja boldoggá tenni ha te lefogysz vagy edzettebb leszel.

újévi fogadalmak

Újévi fogadalom – Választanod kell

Most nézd át a hála – listád, mi az ami nélkül nem tudsz élni. Hátha van benne olyasmi, ami ütközik a mostani fogadalmakkal. Például nem tudsz élni a napi három kávé nélkül, de idén megfogadnád, hogy hetente több jógaórára is mész. Felejtős.

Nem tudsz élni a napi egy óra séta nélkül a kutyáddal, de az új listádon hetente háromszor mennél edzeni meló után. Felejtős.

Ellenben, ha a hála listádon találsz olyasmit, ami feltölt és boldoggá tesz, akkor jövőre csinálj belőle többet! boldoggá tesz a jóga? Menj többször. Séta a kutyával boldoggá tesz, akkor sétálj vele többet.

A “boldogságot” napi szinten, a napi, óránkénti választásainkkal teremtjük meg. Azt mondod, nem tudsz választani, a melód és a munkaidőd olyan, amilyen. Lehet. De biztosan tudsz időt szakítani legalább egy olyan dologra, ami igazán boldoggá tesz téged. ha nincs, akkor ideje, hogy keress egyet, mert senki más nem teszi meg helyetted.

Újévi fogadalmak – Maximum

Kész a listád. Lelkes vagy, és tudod, hogy a következő éved lényegesen örömtelibb lesz, mint az előző volt. csak az apró lépésekre kell koncentrálnod, hogy a listádat valóra váltsd.

Nézd át újra a listád, mert ki kell választanod a legfontosabbakat. Azt a HÁRMAT, ami a legfontosabbakat ADJA NEKED!

Ha az esti séta adja neked a legtöbbet, akkor francba a fogyókúrával.

Ha a fogyókúra ad önbizalmat, vagy az edzés, akkor máris veheted a bérletet.

De háromnál több valamit nem tudsz bepréselni az új évedbe. lehet, hogy még ennyi se megy. ha meg van a három legfontosabb, akkor nézd meg az idő és pénz igényét ezeknek a dolgoknak, és mérd fel még most, mielőtt beindul a szilveszteri buli, hogy bele fog-e férni az életedbe. Akarsz-e rá valóban időt szakítani?

Ha igen, akkor most írd be a naptáradba!

Kész is vagy. Mehetsz bulizni.

Ha pedig a listádon szerepelt, hogy megtanulnál reikizni, mert biztonságra és spirituális fejlődésre is szükséged van, akkor kattints, és jelentkezz.

Találkozzunk jövőre is. Boldogat, békéset, eredményeset!

Gyere, és tanulj velem reikizni. Tantermi reiki tanfolyam időpontok itt.

Ha kevés az időd, vagy fizikailag messze vagy Budapesttől, akkor tanulj velem online. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.

Dervár Zita,

gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr

0620-979-7460, reikizz@reikizz.hu