Beléptünk az oroszlán jegybe, amihez fizikailag a szív, szívgödör, az ayurvéda szerint pedig a vastagbél tartozik.

Gyakran mondjuk emberekre, hogy “nagy szíve van”, ilyenkor többnyire arra gondolunk, hogy nagylelkű, szeretetteljes, könnyű vele kijönni, mert könnyű őt kedvelni.

Energia kiáradás

Az ilyen típusú (és nem csak az oroszlánok) embereknek nagyon kell figyelnie arra, hogy a másokra való odafigyelés, törődés vákumként szippantja el az energiákat, és muszáj komolyan tenni a feltöltődésért is.

Ki ne hallott volna kiégett tanárokról, nővérekről, orvosokról, átlagos barátokról, akik egyszer csak magukba fordultak, és nem vették fel a telefont hónapokig, vagy elköltöztek egy faluvégi házikóba.

Korunk egyik népbetegsége, hogy nem tudunk feltöltődni. A folyamatos helytállás, a napi hírek, a facebook csak viszi az energiát. Nekünk kell megtalálni, hogy mi az ami megfelelő minőségű energiát ad nekünk.

Töltődj reikivel

Ha gyakorlott reikis vagy, könnyű a dolgod. Napi szinten tudod visszatölteni azt, amit másoknak adsz. Vagy, ha épp nem a segítők útján jársz, akkor a reiki képes megvédeni attól, hogy leszívják az energiáid a hétköznapok szereplői.

Visszatérve konkrétan az oroszlán jegy érzékeny pontjaira, a kezelendő pozíciók:

vállak, mellkas, gyomorszáj

méregtelenítés, köldök és végül fejpozíciók

Kezeld magad legalább hetente egyszer (ez csak a minimum), és írd fel a tapasztalataidat az önkezelési naplóba (ugye van ilyened?).

Ha érdekel a reiki, de kevés az időd, vagy fizikailag messze vagy Budapesttől, akkor tanulj velem online. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.

Olvasd el mit tapasztaltak azok, aki már elvégezték a tanfolyamot:

reikis vélemények, tapasztalatok.

Dervár Zita,

gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr

0620-979-7460, reikizz@reikizz.hu