Energia hiány van

Talán te is tapasztalod, hogy mostanában, mintha többen lennének betegek az ismerősök közül. Olyan emberek kerülnek kórházba, akiről soha nem gondoltad volna. És aki beteg lett, nagyon nehezen, sokkal nehezebben gyógyul.

A reikizés is döcögősen megy, már alig érzed ha kezeled magad, akit meg te kezelsz, már semmit sem érez.

Nehéz energetikai helyzetben vagyunk, olyan, mintha folyamatosan széllel szemben… reikiznénk. Igen, nehezebb, mindenkinek. Persze, ez neked nem vigasz, nekem sem az 🙂

A megoldás – reikizz hatékonyabban

Többet kell reikizni, meditálni, hogy a ránk telepedő energiafátylat (nyálkát, burkot, ki minek érzi), a fáradtságot, energiahiányt megszüntessük. De kinek van ideje reikizni? Mikor már a családot sem látod a mókuskeréktől, pont reikizni lesz időd?! 🙁

Neked hatékonyabb, rövidebb idő alatt ható reikire van szükséged, hogy napi 15-20 perc elég legyen, ahogy régen.

Reiki Mester képzés

Június végén reikimester képzést tartok. A Mesterszimbólum jelentése: “az erő és én egyek vagyunk”. Ez elég hatékony lesz, ígérem neked.

A tanfolyam menete:

Avatással kezdünk, hogy visszazökkenjünk a reikimezőbe 🙂

speciális vezetett önkezelést tanulunk, majd páros gyakorlatként egymást kezeljük.

Megtanuljuk a mesterszimbólumot, rajzolni, használni, és néhány általam kifejlesztett trükköt is.

Az újabb avatással felhatalmazást kapsz rá, hogy használd, és beég az aurádba a szimbólum, ezzel segítve téged akkor is, amikor épp “nem reikizel”.

Ebéd szünet után csoportos gyakorlat: mindenki engem kezel, a mesterszimbólummal – viccelek, egymást fogjuk kezelni, párosával, a mesterszimbólum használatával.

Aztán átbeszéljük hogyan fogod tudni mostantól a teljes napodat feltölteni reikivel, hogyan tudod a reikit hasznosítani eddig kiaknázatlan területein az életednek.

Elkezdjük javítani a belső érzékelésünket, gyakoroljuk a szkennelést, elkezdjük az auralátást fejlesztő gyakorlatokat

Avatással zárunk. Megbeszéljük a felmerült kérdéseket és megkapod az okleveled.

Jelentkezz most, legyél képzettebb és hatékonyabb!

Ha kevés az időd, vagy fizikailag messze vagy Budapesttől, akkor tanulj velem online. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.