Boltkóros vagy?

Előfordult már veled, hogy értetlenül néztél az új vízszűrőre, vagy a hatnyelven beszélő matracodra és fogalmad sem volt, hogy miért vetted meg, amikor egyáltalán nem volt szükséged rá?

A válasz az energiában rejlik, mi másban? 🙂

Idézd fel magadban, hogy érzed magad, amikor valami olyanról beszélsz, érvelsz, amit nagyon szeretsz, amit nagyon szeretnél megosztani a többiekkel, mert tudod, hogy az nekik is jó lesz. Lobog benned az energia, érzed, ahogy szinte az egész szobát betölti a belőled áradó lelkesedés, igaz?

Szeretünk lelkesek lenni !

Ilyenkor pontosan ez történik az energiák szintjén. Aurád feltöltődik, megnő, és különböző “szálakkal” indulsz meg a többiek felé, hogy kapcsolódjatok, hogy megértsék amit mondasz, “egy hullámhosszra” kerülhess velük, gyakorlatilag bevonod őket az aurádba. Ezért nem fura, amikor a barátod befejezi a mondatod, gyakorlatilag egy közös búrában vagytok. Így képes egy jó tanár megértetni  tanítványokkal az anyagot, rájuk kapcsolódik és próbál minél inkább olyan példákkal hasonlatokkal előjönni, amit leginkább megértenek a diákok.

Alaptörvény az energetikában, hogy az erősebb ad a gyengébbnek. Épp ezért, amikor neked sok energiád van, mert lelkes vagy, mert igazad van, erős a meggyőződésed, akkor bárkit be tudsz vonni, és meg tudod őt győzni.

Az értékesítők energia-manipulátorok !

Ezért tudnak az értékesítők eladni neked bármit. Mert abban a helyzetben neki van célja, meggyőződése, neked meg épp nincs. Pontosan olyan szavak fog használni, amit kell, és nem csak azért, mert a sablonok mindenkinél működnek. Nem. Ő bevont téged az aurájába, gyakorlatilag, hamm, bekapta a tiédet 🙂 Ezért érzed magad furcsán, amikor újra magadra maradsz. Mintha leestél volna pár emeletet, nem? De szerencsére vettél egy új matracot, úgyhogy puhára érkeztél 🙂

Így legyél erősebb és okosabb

A rendszeres reikizés képes megerősíteni az aurádat. Feltölti olyan energiával, ami nem fogja engedni, hogy valaki csak úgy rád ugorjon és befolyásoljon. Nem engedi, hogy ilyen fajta ködbe vonjon be téged.

Napi 15 perc reiki, és nem csak egészségesebb leszel, hanem gazdagabb is!

Szeretnéd Te is megtanulni?

Ha te is szeretnél egy egyszerű, kézzel fogható “biztonságot”, akkor tanulj velem. Tantermi tanfolyam időpontok itt.

Ha kevés az időd, vagy fizikailag messze vagy Budapesttől, akkor tanulj velem online. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.