Ma reggel szembe jött velem egy hitelesnek tűnő leírás valakitől, aki (úgy néz ki) valóban elkapta a vírust ÉS beteg lett tőle (nem mindenki lesz beteg!).

Magyarországon még nem nagyon tudunk ilyen szintű megbetegedésről, de fontosnak tartom, hogy felkészüljünk, hátha a szeretteinknek szüksége lesz ránk.

Ez a kezelési terv most reikiseknek szól.

Kezelési terv – reikivel

Úgy tűnik, súlyos influenza szerű tünetek (általános gyengeség, rossz közérzet, ízületi és izomfájdalmak) és tüdő problémák, plusz a fejfájás és megfázásos tünetek (afta a szájban).

Ha nálam tanultál, akkor tudod hogyan kell elvevő reikit alkalmazni és mit kell tenni az elvett energiákkal. És azt is tudod hogyan kell védelmet feltenni betegre, magadra, lakásra, stb.

Tehát behangolod a beteg szobáját, védelmet húzol rá, hogy a gyenge immunrendszerrel ne kapjon be több problémát.

Aztán mellkas pozíció – megnyugtatja, pihenteti, oldja a tüdőben a gyulladást, csökkenti a később kialakuló megfázásos tüneteket. Ha már vannak a torokban, szájban gondok, akkor a kezelés végén ide vissza kell jönni, de most lefelé haladj a testen.

Köldök pozíció elől-hátul: méregtelenítés 10-20 percig is tarthatod, ha bírod. ez segíti az immunrendszerét, gyengíti a vírus lehetőségeit.

Gyomor – először elvevő, majd töltő reiki, hogy megnyugtasd.

Máj – lép, méregtelenítés és immunrendszer támogatás.

Alhas, gyökér – erősíti a fizikai testet és erre most nagy szükség van.

Ha tudod hátulról kezelni, akkor most menj a vesékre, majd a tüdőkre. Minél több időt tudsz itt kezelni, annál hamarabb lesz túl rajta a beteg.

Vissza fel a torokra, óvatosan, először elvenni, csak aztán tölteni, itt már gyulladás és fájdalom van alapból. (azért nem itt kezdünk, akkor se ha még csak torok tünetek vannak, mert beindítja a fejfájást).

Végül jöhet a fejpozíció – itt kiemelném, hogy a fejfájás állandó tünete ez influenzáknak, ezért kizárólag elvevő reikit alkalmazz a fejen! Különben beindulhat egy nagyon erős fejfájás, vagy éppen a migrén (ami borzasztó!).

Általános reiki kezelési szabályok betartása

Védelem, árnyékolás. A családtagokra is, hiszen ők már tuti elkapták, legfeljebb nem betegek, de ne kísértsük a sorsot.

Szimbólumot csak 1 perc után alkalmazz, ha már biztos, hogy nem kell kivenni a pozícióból, és biztos nem okozol fájdalmat a betegnek.

Naponta többször is kezelheted, sőt, ajánlott. Minél több reikit kap, annál hamarabb vége lesz.

Valószínűleg mindezt távkezelésben végzed, hacsak nem saját családtagjaidról van szó. Nagyon figyelj oda, hogy ne essen szét a csatorna, különben a bioenergiádat adod oda, és te leszel beteg.

Ha segítség kell, írj nekem nyugodtan.

Ha pedig még nem vagy reikis, de úgy érzed, most szükséged lesz a tudásra, akkor van számodra egy (a jelen helyzetre való tekintettel) akciósan olcsó tanfolyami ajánlatom.

Legyen biztonsági hálód – Reikizz

Dervár Zita

reiki mester-tanár, ápoló, gyógymasszőr