Reikizz  biztos és védett alapokat biztosít neked

Ezt tanulhatod nálunk:

Reikinek számtalan iskolája, ágazata van. Ezek nem jobbak vagy rosszabbak egymásnál, csak  más szemszögből, esetleg más módszerekkel, más módszereket tanítanak. Ahogy a bemutatkozásban írtam, tanultam Tradicionális Mesternél, tanultam a Reiki Association International-nál, és 2010-2012ben tanultam Nishina Masaki Senseinél, aki a japán Jikiden Intézet tanára.

Tantói felhatalmazást először a RAInál kaptam, így kezdésnek ezt  tanítom.

Itt a Reikinek 3 szintje van, ami segít neked és a családodnak: reiki1 (a test kezelése), reiki2 (mentális szintű kezelések, távkezelés) és a reiki mester.

 Második lépcső:

Rendszeres gyakorlásra van szükség a többiekkel, hogy visszajelzéseket, visszaigazolásokat kapj és trükköket tanuljunk egymástól.

 Harmadik:

Szakosodnod kell. Senki nem ért mindenhez. Bár a reiki kezelés idővel mindenben segíthet, hitelesebb leszel, ha választasz néhány “típust” a betegségek közül, amiket igazán értesz, a kezelésükben el tudsz mélyülni, sok tapasztalatot tudsz szerezni. Ehhez majd a minitanfolyamok adnak segítséget neked.

Reikizz tud segíteni a szakmai ismereteid megszerzésében, ha kell tudunk helyszínt, gyakorlótársakat és ha szükséges betegeket is biztosítani, de vigyázat: Gyakorolni nem tudunk helyetted! 🙂

Az aktuális program időpontok itt vannak. Várlak!

Kormányhivatal által regisztrált felnőttképzési nyilvántartási számmal rendelkező, oklevelet adó, spirituális és önfejlesztő képzésre hívlak, aminek mellékhatásaként erős állapotjavító hatásra is számíthatsz.

Felnőttképzési szám: B/2021/000184

Ha komoly szakmai tudást szeretnél, de kevés a szabadidőd, gyere, és tanulj velem online reikizni. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.
Legyen biztonsági hálód – Reikizz Dervár Zita, gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr reikizz kukac reikizz.hu