Te is használnád végre az egyetemleges éltető Reiki energiát, de nem tudod a módját?

Ne olvass tovább, ha nem igaz rád valamelyik az alábbi megállapítások közül:
 • Végtelenül stresszes az életed, és szeretnéd, ha enyhülne a nyomás, több harmóniára vágysz.
 • Te vagy a „Teréz Anya” a környezetedben, te vagy mindenki tyúkanyója, de amikor neked kellene segítség, elhagyatottá válsz és magadra maradsz, és bizony te is dugig vagy problémákkal.
 • Fáradtnak, lehangoltnak, sőt, balszerencsés flótásnak érzed magad, és sokszor kérdezed magadtól, hogy vajon miért ver téged a sors…
 • Van allergiás, vagy krónikus beteg a családodban, netán épp te vagy az.
 • Tanulsz – valamit, valahol –, és egyre inkább „kizsigerelve” érzed az agyad.
 • Ülve dolgozol, monitor előtt, itt fáj, ott fáj, a szemed a nap végén ég, és vörös színben „pompázik”.
 • Tanultál már máshol reikit, pránát, bármilyen energiával „dolgozó” módszert, de nem működik, érzed, hogy hiányoznak az alapok.
 • Egyszerűen csak érdekel a reiki, hallottál róla, és szeretnéd megtapasztalni.
Ha ezek közül egyik sem illik rád, akkor te igazából nem is akarsz reikit tanulni, illetve nincs rá szükséged, hogy tanuld. Tökéletes és kerek minden az életedben – már csak az a kérdés, hogy miért is olvasod ezt az oldalt? De ha bármelyik – vagy akár több – megállapításnál magadra ismertél, akkor bizony figyelmesen olvass tovább, mert kifejezetten neked szólnak az alábbiak.

Mire jó a reiki?

(a reiki mindenre jó, de csak azokat sorolom fel, amivel én magam dolgoztam az évek során):
 • fájdalomcsillapítás (pl. ütések, zúzódások, izom-, és ízületi fájdalmak, hasfájás, fogfájás, és fejfájás csillapítása)
 • gyulladások megszüntetése (pl. fül-, tüdő-, mandulagyulladás, váll-, térdízület gyulladása)
 • allergiás tünetek enyhítése,
 • fáradtság, kimerültség megszüntetése,
 • rossz hangulat, depresszió, céltalanság enyhítése,
 • feszültségből, rossz tartásból eredő izomletapadások, csomók kioldódnak – feloldódnak,
 • gyomorgörcs, stressztünetek enyhülnek, idővel eltűnnek
 • szem fáradtsága (egész nap a monitor előtt) egy kezelés után eltűnik,
 • és sorolhatnánk napestig.

Mi pontosan a reiki?

A japán REI szó jelentése: valami értékes, titokzatos erővel töltött, szent, spirituális. A KI jelentése: energia, ami láthatatlan, de létezik fizikailag és lélektanilag is. (Kínában ez a csí). Ezért a Reiki szó jelentése láthatatlan, szent erővel feltöltött, isteni energia. A reiki technika kézrátétellel való energiakezelést jelent. Ennek a technikának az elsajátítására bárki képes, és az alapokat egy egynapos képzés során már el lehet sajátítani. Az alapképzés általános elnevezése – utalva az ismeretek és technikák mélységére, összetettségére, erejére – a Reiki 1-es.

REIKI 1-es tanfolyam

Kormányhivatal által regisztrált felnőttképzési nyilvántartási számmal rendelkező, oklevelet adó, spirituális és önfejlesztő képzésre hívlak, aminek mellékhatásaként erős állapotjavító hatásra is számíthatsz.

Felnőttképzési szám: B/2021/000184

A reiki képzéseknek három szintje van: A Reiki 1 az alapozásról szól, kezdve az átfogó elméleti ismeretektől, a különböző reiki ágazatok megismerésén keresztül, az első gyakorlatokig és tapasztalás élményekig, sőt, még házi feladatot is adok. Elképzelhetjük úgy is, hogy a Reiki 1 a test szintje, a szerveinket kezeljük, helyrehozzuk az egészségüket, tehát a fizikai valóságra koncentrálunk. A reiki 2 a mások kezeléséről, a megfoghatatlan, finomfizikai  részeinkről. A reiki mester képzés pedig a mester-séget, a szakmát adja a kezedbe. A reiki nem misztikus dolog, teljesen kézzel fogható, megtapasztalható, elég hozzá egy pici kis csend és figyelem. A sok gyakorlás arra szolgál, hogy izmosabbá tegye a csatornáinkat, amin az energia áramlik, és a tudatunk megszokja, hogy egy kicsit figyelnie kell. A szinteken mindenki a maga tempójában halad, de sajnos a reikire nem igaz, hogyha egyszer elindultál a lejtőn, nincs megállás. Sajnos rengeteg olyan embert ismerek, akik reikisek voltak valaha, de aztán elsodorta őket az élet. Mert van ilyen. Hiába bukkanunk rá a bölcsek kövére, a tudatunknak újabb és újabb tapasztalások kellenek, nem elégszik meg soha azzal, amit már elért. Ezért van szükségünk egymásra. Az együtt gyakorlásokra, sőt, akár az újratanulásra is. Arra, hogy emlékeztessük egymást, az energia végtelen, megoldás mindenre, ha használjuk. Ha nem használjuk, akkor viszont máshova megy…

Olvasd el mit tapasztaltak azok, aki már elvégezték a tanfolyamot:

reikis vélemények, tapasztalatok.

Kiknek való a Reiki 1-es tanfolyam?

Anélkül, hogy nekiállnék a világ összes fizikailag is megnyilvánuló problémáját felsorolni, összefoglalóan úgy mondanám, hogy azoknak való, akik küzdenek, sőt, küszködnek. Hol ezzel, hogy azzal, hol egyszerre több mindennel, és végre szeretnének kikerülni az aláhúzó örvényből. A Reiki 1-es szintje a fizikai síkon létező harmóniát teremti meg, ami természetesen – minden energiai lévén – vissza fog hatni pozitívan a lelki és éteri szintekre is, de elindulni az úton a Reiki 1-es szinten érdemes. Ez a képzés szól azoknak is, akik már-már szkeptikusok az egyetemleges energiával kapcsolatban, mert ebben nem kell hinni. Akkor is segít, ha nem hiszel benne, egyszerűen csak használod és kész. Ne higgy! Csináld!

Következő Reiki 1es tanfolyam ideje:

A tanfolyamok egy naposak, délelőtt 10 körül szoktunk kezdeni, és kb. 16:00-ig tart, a csoporttól függően. 18:00-kor mindig be szoktuk fejezni, de lehet, hogy előbb.

Következő Reiki 1-es tanfolyam időpont:

A kialakult járványhelyzetre való tekintettel egyelőre csak ONLINE reiki tanfolyamok indulnak, az időpontokat a reikionline oldalon láthatod.

Miről lesz szó a Reiki 1-es tanfolyamon? Avagy a reiki tematika:

Reiki 1 – Elmélet:

 • mi a reiki, ki volt Mikao Usui
 • a reiki iskolák, hasonlóságok és különbségek
 • a reiki szellemi háttere, szimbóluma, az öt életszabályt (gokai)
 • az emberi testben lévő energia-áramlatok formái (durva és finom energiák)
 • a reiki kezelések formái, menete.
(az elmélet egy részét átküldöm olvasásra már a jelentkezés után, azért, hogy több idő maradjon a gyakorlatokra, illetve, hogy már kérdésekkel érkezhess a képzésre 🙂

Reiki 1 – Gyakorlat:

 • meditáció: ráhangolódás, testellazítás
 • megtanuljuk a reiki-mantrát és használatát
 • energiagömbözéssel kitisztítjuk a kézcsakrákat és érzékenyítjük a kezünket
 • reiki kört hozunk létre (tisztít-feltölt és segíti az érzékelő képességünket megtapasztalni)
 • begyakoroljuk az önkezelés kézpozícióit
 • meditáció: vezetett önkezelés
 • páros gyakorlás: egymás kezelése
 • megbeszélünk minden felmerülő kérdést, tapasztalást.

Reiki 1 tanfolyam ára:

A Reiki 1-es képzés ára: 49.900 Ft (bruttó) A fizetési információkat az űrlapon leadott jelentkezés után kapod egy visszaigazoló oldalon, és email-ben is. A képzés helyszínéről és magáról a képzésről minden részletes infót a pénz beérkezése után küldünk.

A folytatás lehetőségéről

A Reiki 1-es képzés után lehetőséged lesz részt venni a Reiki 2-es, és a Reiki Mester képzéseken is, de mindenféleképp folyamatosan kell előre haladnod (a következő lépcsőfok elvégzése vizsgához kötött). A Reiki 1-es képzés az alap, amit ha jól teszünk le, magabiztosan lehet rá építkezni. A Reiki 1-es szint elvégzése után minden hónapban lehetőséged lesz a Közös Gyakorlásokon saját tapasztalatokat gyűjteni és reikikezelést kapni. Ezekről az alkalmakról minden nálunk tanulót külön értesítünk.

Jelentkezés a következő Reiki 1-es tanfolyamra

Időpont:  A kialakult járványhelyzetre való tekintettel egyelőre csak ONLINE reiki tanfolyamok indulnak, az időpontokat a reikionline oldalon láthatod.

Reiki 1 tanfolyam ára: 49.900,- forint (bruttó)

Fizetni előre utalással, vagy banki befizetéssel lehet.  Minden információt megkapsz a fizetési tudnivalókról a jelentkezés után. A képzés pontos tudnivalóiról a pénz beérkezése után tájékoztatlak.

JELENTKEZZ MOST!

Név*
Email*
Email még egyszer*
Irányítószám*
Város*
Utca, házszám*
Telefonszám
Számlázási név
Számlázási cím
Elfogadom a szerződési feltételeket*
A jelentkezésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
Ha komoly szakmai tudást szeretnél, de kevés a szabadidőd, gyere, és tanulj velem online reikizni. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.
Legyen biztonsági hálód – Reikizz Dervár Zita, gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr reikizz kukac reikizz.hu