Számomra a Mester-ség azt jelenti, hogy tudok egy szakmát. Van elméleti és gyakorlati tudásom, van már gyakorlatom, és tudom mire akarom használni a mesterséget.

A reikiben a Mester nem Gurut jelent, hanem valakit, aki többet tanult, gyakorolt, több tapasztalata van, sok trükköt ismer.

Ez a képzés is egynapos.

Sokan kérdezték, hogyan lesz egy nap alatt mester valakiből. Természetesen nem egy nap alatt lesz valakiből mester. Mire ide eljutunk, már sok gyakorlás, sok kezelés van a hátunk mögött. Többször találkoztam veled, házifeladatokat beszéltünk át, kezeltük egymást, a többieket. A Mester szimbólum, az avatás egy újabb ajtó lesz, amin belépve tovább fejlődsz.

Ha nem nálam tanultál, nem jártál hozzám gyakorlásokra, nem ismerlek, akkor a képzést megelőzi egy elméleti és gyakorlati vizsga, melyen kiderül, tudod-e majd kezelni a megnövekedett energiát, tudod-e megfelelően használni a reikit. Mert az energiának van sűrűsége (tehát helyre, csatornára van szüksége, bármennyire is nem látható szabad szemmel) és van egyre magasabban rezgő frekvenciája, amit a testednek, tudatodnak tudnia kell kezelni (olyan ez, mint az egyre magasabb hangon visító riasztó, mindenki más magasságnál éri el a tűréshatárát).

A Mesterség azt is jelenti, már életformánkká vált a reiki, magunk és mások gyógyítása. Ezért ezen a szinten már elfelejthetünk bizonyos megkötéseket, melyek korábban mankóként szolgáltak.

Megtanuljuk a Mester-szimbólumot.

Tanulunk arról, hogyan kell vigyázni önmagunkra.

Megosztjuk egymással az ötleteinket, mit jelent napi 24 órában alkalmazni az energiát, hogy egész nap részesüljünk a hatásaiban.

Felnőttképzési szám: B/2021/000184

A reiki mester tanfolyam menete:

– behangolással kezdünk, hogy visszazökkenjünk a reikimezőbe 🙂
– vezetett önkezelés
– páros gyakorlat: egymás kezelése
– megtanuljuk a mesterszimbólumot
– avatással, behangolással felhatalmazást kapsz rá, hogy használd, és beég az aurádba a szimbólum, ezzel segítve téged akkor is, amikor épp “nem reikizel”
– ebédszünet

– csoportos gyakorlat: mindenki engem kezel, a mesterszimbólummal – viccelek, egymást fogjuk kezelni, párosával, a mesterszimbólum használatával
– átbeszéljük hogyan fogod tudni mostantól a teljes napodat feltölteni reikivel, hogyan tudod a reikit hasznosítani eddig kiaknázatlan területein az életednek
– elkezdjük javítani a belső érzékelésünket, gyakoroljuk a szkennelést, elkezdjük az auralátást fejlesztő gyakorlatokat
– avatással zárunk
– megbeszéljük a felmerült kérdéseket, megkapod az okleveled

A reiki mester tanfolyam ára:

Az egy napos képzés ára 79.900 ft (bruttó), a részletesebb és rugalmasabb    8 hetes online reiki mester képzés 99.900 Ft.

A kialakult járványhelyzetre való tekintettel egyelőre csak ONLINE reiki tanfolyamok indulnak, az időpontokat a reikionline oldalon láthatod.

Reiki mester tanfolyam. Jelentkezz minél előbb, hogy biztosítsd a helyed:

JELENTKEZZ MOST!

Név*
Email*
Email még egyszer*
Irányítószám*
Város*
Utca, házszám*
Telefonszám
Számlázási név
Számlázási cím
Elfogadom a szerződési feltételeket*
A jelentkezésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.

Ha komoly szakmai tudást szeretnél, de kevés a szabadidőd, gyere, és tanulj velem online reikizni. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.

Legyen biztonsági hálód – Reikizz

Dervár Zita,

gyakorlati reiki mester-tanár, ápoló, gyógymasszőr, empata

reikizz kukac reikizz pont hu