Te sem alszol jól mostanában? Fekszel a sötétben és pörög az agyad? Fáradtan, nyúzottan kelsz föl reggel?

Neked is eleged van belőle? Akkor ez az üzenet most neked szól.

Van egy egyszerű és gyors megoldás arra, hogy végig aludd az éjszakát, reggel kipihenten és frissen ébredj.

Hiszen te is tudod, hogy magától nem fog megváltozni a helyzet. A legtöbb ember hagyja haladni ezt a folyamatot addig, míg már egész nap tompán kóvályog, rosszul teljesít a munkában, ingerülten kiabál a családjával.

Néhányan kipróbálják a nyugtató teákat, talán még a mobiltelefont is kikapcsolják este. De a pihentető alvás elkerüli őket is.

Végig gondoltad már, mi ennek a problémának a gyökere? A valódi gyökere?

Nem az a probléma, hogy bekapcsolt mobil van a hálószobádban, nem is az, hogy végtelen mennyiségű stressz ér.

Hanem? Kérdezheted, akkor mi a valódi probléma?

A probléma az, hogy le vagy merülve, hogy autós hasonlattal éljek, már az aksidba is csak hálni jár a lélek. Le vagy merülve, nincs energiád, nincs lelkierőd cipelni a hétköznapokat, a fejlődésről már nem is álmodsz, örülsz, ha a felszínen tartod magad és a családod.

A probléma, hogy le vagy merülve, és nem tudod, hogyan tehetnél ellene.

Próbálkozol, tudom. Talán még reikizgetsz is. De hiába. Talán olvasod a reikis tanácsaimat, és te is a köldök + szív pozíciót kezeled esténként, de mégis…

Hogyan lehetne feltöltődni úgy, hogy ne folyjon ki a kezeid közül azonnal az a kis plusz energia?

Sokáig én is csak reikizgettem. Minden este kezeltem magam. Hajnalban „kipihenten” felébredtem, pörgött az agyam, mintha reggel lenne, volt is csomó remek ötletem… ám két órával később egy gondolatmenet közepén visszasüllyedtem az alvásba, reggel pedig úgy ébredtem, mint a mosott … kaki.

Aztán életemben először készítettem egy komoly, igazán komoly reiki-önkezelési tervet. Akkor még csak egy fizikai szintűt, de tedd a szívedre a kezed, neked van ilyened? Legalább egy első lépcsős önkezelési terved?

A terv rámutatott arra, hogy hol vannak a jelenlegi gyenge pontjaim. Készítettem egy egyhetes tervet, minden napra 2 gyenge pont kezelése – kettő pozíció, ez nagyjából 10-15 perces kezelés.

Hétvégén már jól aludtam. És a következő héten is.

Ennyi az egész, meg kell tudnod, hogy neked hol vannak azok a pontok, ami miatt nem alszol, és azokat a zónákat kell kezelned. Egyszerű? Az.

Nekem sikerült, pár nap alatt megoldani azt, ami miatt hónapok óta szenvedtem.

Neked is sikerülni fog. Ez a reiki törvényszerűsége. Ha jól kezelsz reikivel, megoldja a problémákat.

A reiki 1es tanfolyam pedig erről szól: megtanulsz jól kezelni, és megtanulod elkészíteni az önkezelési terved. Akkor is, ha „csak” alvásproblémád van, és akkor is, ha már komoly krónikus betegséged van.

Mindennek ez lesz az alapja, a biztonságos kapcsolatod a reikivel, és a tudatosan elkészített, személyre szabott reiki-önkezelési-terved.

Jelentkezz most!

Ha kevés az időd, vagy fizikailag messze vagy Budapesttől, akkor tanulj velem online. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.

Legyen biztonsági hálód – Reikizz

Dervár Zita,

gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr

0620-979-7460, reikizz@reikizz.hu