Mit lehet a reikizz – reiki 2es tanfolyamon megtanulni?

Ez is kérdésként érkezett tőletek. Köszönöm, jó kérdés. Minden tanárnál más a tananyag. Nálam nem csak reikizni tanulsz meg a reiki 2es tanfolyamon, hanem az energiával való bánásmód elméletét és gyakorlatát fogod megtanulni.

Az energia áramláshoz szükséges alapokat (aura, energiatestek, isteni energia lehívását, energiaközpontok a testben, energia-törvényszerűségeket, és 3 speciális reiki-szimbólum használatát.

Erről sokkal bővebben holnap fogok írni neked, mert most szeretnék elmesélni egy ezzel kapcsolatos megtörtént esetet, hogy lásd mennyire életbevágó lehet, hogy éles helyzetben is tudj bánni a reikivel.

Esettanulmány

A reiki 1es tanfolyamon megtanultam, hogy lehívom a reikit, leteszem a kezem valahová, és majd a reiki tudja mit kell tenni. Gondolom te is ilyesmit tanultál.

Én korábban gyakran megkaptam, hogy „nagyon egóból csinálod, te akarsz irányítani”, úgyhogy sok időt szántam arra (vega lettem, meditáltam és jógáztam), hogy el tudjam engedni magam és csak hagyjam a reikit áramolni. És sok sikeres reiki kezelésem volt így is!

Aztán egy nap egy szülésre kellett bemennem, támogatni.

Talán nem tudod, de egy szülés nagy trauma a testnek, fájdalmai vannak és kimerül. Sok-sok energiára van szüksége ilyenkor.

Úgy alakult, hogy 12 óra vajúdás után sem volt egy talpalatnyi haladás sem. Az okát nem tudtuk. A reiki áramlott, ömlött órákon át. Csillapította a fájdalmat, az anyuka erős maradt és bírta, szó se róla, de a születés nem haladt.

Nem tudom, te meddig bírod a kezelési pozíciókat tartani, én azért elfáradtam a 12. óra végére.

Hangsúlyozom, nem volt probléma a reiki áramlással, a medencecsonton tartottam a kezem – fájdalomcsillapítás és „bújj már ki kölök” pozíciók. De semmi. A nővér rendszeresen bejött, közölte, hogy minden oké, majd kiment.

Aggódtam. Ennek a babának a testvérei harmadannyi idő alatt születtek meg korábban. Szóval gondoltam egyet, és a következő nővértől megkérdeztem, hogy „mi a gond”. Mire mosolyogva közölte, hogy a baba feje beakadt, nem tud kibújni, de a kórházban a policy (anglia), hogy 24 óráig nem avatkoznak közbe mesterségesen.

Khm. 24 óra.

Nos, a saját fejem fölé rajzoltam újra a reiki-mester szimbólumot, kinyújtottam az asztrálkezeket, és azzal az utasítással „nyúltam be”, hogy a baba feje fordul a megfelelő irányba.

A baba 10 percen belül kint volt. Egészségesen megszületett.

Ezt is megtanítom neked a reiki 2esen, jelentkezz most és biztosítsd a helyed a képzésen, reiki 2es képzés – jelentkezem

Ha kevés az időd, vagy fizikailag messze vagy Budapesttől, akkor tanulj velem online. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.

Legyen biztonsági hálód – Reikizz

Dervár Zita,

gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr

0620-979-7460, reikizz@reikizz.hu