Skorpió jegy időszaka

Október 22.-én belépünk a skorpió jegyébe, aminek a témája fizikai szinten nemi szervek – vagyis a nemi szervekre ható energiák a családban és azon kívül (pl. munkahely), nemi szerepeink, nemi életünk.

Az ayurvéda szerint pedig ebben az időszakban kell kezelni, védeni és méregteleníteni a szívet. Látod az összefüggést ugye?

Nem megy a reiki kezelés sem

Ősz van, amikor már nyoma sincs a nyári feltöltődésben összeszedett energiáknak, mindenki orrot fúj körülöttünk és már a karácsonyról beszélnek (??) Ilyen időszakban a legjobb reikissel is megesik, hogy egy óráig kezeli magát és nem jutott tovább a fej + gyomor pozíciónál. Te is így jártál?

Pedig az alhasnak, a nemi csakrának is szüksége lenne tisztításra – feltöltésre. Akár nő vagy, akár férfi!

Nemi szerepeink

Kezelésük közben pedig érdemes elgondolkodni azon, milyen nemi szerepek között mozogsz, jól érzed-e magad ezek között. (Nem a negatívumokat keressük – hanem azt, amin változtatni kell esetleg.) Azt keressük, ami észrevétlenül leszívja az energiáinkat napi szinten. Azt keressük, amiből később esetleg betegség lehetne.

Tehát, keressük milyen energiák hatnak, milyen sérülések értek a nemi szerepeidben, esetleg a nemi szerveidben – és ezeket azonnali hatállyal kiemelni, kitisztítani és a helyét feltölteni reikivel. Aztán fejpozíciók, több (!), és közben tudatosítani, hogy ezeket a sérüléseket, sebeket begyógyítottad, elengedheted, a hozzá kapcsolódó rutinokat pedig felülríhatod.

Ne félj megpiszkálni a témát – apránként, és mindig feltölteni reikivel a helyet ahonnan kiszedtél valamit – előbb utóbb előjön, amit a szőnyeg alá söpörtél.

Ha komolyabb sérülés ért, érdemes mentál szimbólumos kezeléseket (minimum a 4 !) kérned egy reikis társadtól (vagy tőlem).

Azt is keressük, ami feltölt és jó érzéssel tölt el. 

Ne félj leírni magadnak, hogy ami feltölt(ene), min változtatnál.

Tehát, kezeld:

a csípőd, alhasad, és két oldalról a medencéd

a gyökércsakrád és a szexcsakrád és szívcsakrád is (!)

és persze a kötelező fejpozíciókról se feledkezz meg – az alsó-felső egyensúly nagyon fontos!

és ha szükséges akkor mentál szimbólumos kezeléssel el kell távolítani a már berögzült mintákat is

! Komoly, nagy trauma esetén kérlek, fordulj szakorvoshoz, sajnos a nyugati életmód nem engedi, hogy annyit reikizz, amennyi megoldaná egy mély trauma összes dimenzióját.

Ha kevés az időd, vagy fizikailag messze vagy Budapesttől, akkor tanulj velem online. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.

Legyen biztonsági hálód – Reikizz

Dervár Zita,

gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr

0620-979-7460, reikizz@reikizz.hu