Aura tisztítás reikivel

A betegjogok, személyiségi jogok stb. miatt nevet sosem írok, és igyekszem csak a történet miatt fontos jellemzőket megadni.

Pár éve eljött hozzám egy (hetero) nőismerősöm, azzal, hogy annyira kötődik egy (homoszexuális) fiúbarátjához, hogy rajta kívül nem lát mást, nem csinál programot másokkal, és teljesen komolyan el tudja képzelni, hogy némi kis hiányossággal (szex, hűség, család), de vele fogja leélni az életét. De azért érezte, hogy ez nem az a vágány, amin szeretne haladni.

Eljöttek hozzám ketten együtt (naná).

Auratisztítást végeztem, majd feltöltöttem a lány körül a reiki gömböt (hogy ne a fiútól akarjon energiát kapni), kifésültem az összegubancolódott energiasugarakat (az auratisztítás következő lépcsője). Aztán mindezt a fiún is elvégeztem.

Napokon belül drámai változás következett a kapcsolatukban. A lány azóta már boldog családanya (mással).

Ez lesz a legfontosabb tanulnivaló a reiki 2es tanfolyamon, hogy minden energia – és ha rendbe teszed az energia folyamatokat, akkor visszazökken az élet a rendes kerékvágásba (vagy éppen oda, ahova szeretnéd 🙂

De hadd meséljek el neked egy frissebb történetet (2019, január közepe), pár napja jött el hozzám egy vendég a szokásos havi tölts fel reikivel + stresszoldó kezelésre. Közben kiderült, hogy nyomasztja őt egy régi elmérgesedett kapcsolata. Megkért, hogy segítsek elengedni azt a kapcsolatot.

Azt tudni kell, hogy minél régebbi az a kapcsolat, annál több az energetikai szál, góc, annál „mélyebben” van benned az az ember (akár szereted, akár utálod; a kapcsolat az kapcsolat).

Elkezdtük „leválasztani”azt az embert, a reiki kezelés simán ment, és már a stresszoldó kezelésnél tartottunk (ami a tünetek mögötti okokat oldja ki), amikor a mellkasában annyira megnőtt a forróság és nyomás, hogy szinte összepréselte a tüdejét és nem kapott levegőt. Majd a torka felé húzódott ez az energia és szó szerint fojtogatta.

Szerencsére ezen a ponton felszabadult a jobb kezem (sajnálatos gyengeségem, hogy mindent jobb kézzel csinálok) és sikerült elvevő kezeléssel perceken belül eltávolítani az egész energiacsomagot.

Természetesen nem fogja elfelejteni azt az embert, de eltűnt az energiamező az „arc mögül”. Már nem bántja őt, ha ő átmegy a túloldalra. de ettől még a közös múlt megmarad.

Ha szeretnél te is profi segítő lenni, akkor gyere, tanulj velem. Tantermi reiki tanfolyam időpontok itt.

Ha kevés az időd, vagy fizikailag messze vagy Budapesttől, akkor tanulj velem online. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.

Legyen biztonsági hálód – Reikizz

Dervár Zita, gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr

0620-979-7460, reikizz@reikizz.hu