A reikizz.hu és/vagy a reikionline.hu oldalon történt képzésre való „Jelentkezem” gomb megnyomásával elfogadod az alábbi feltételeket:
 1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár. A fizetési információkat email-ben kapod meg, a képzésre a helyedet nem a jelentkezés, hanem a befizetett/beérkező tanfolyamdíjjal tudod lefoglalni. A befizetésed után megerősítő email-t és elektronikus számlát fogsz kapni, amíg ez nem érkezik meg, nem biztosított a helyed a tréningen.
 2. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással velem, Dervár Zitával, mint egyéni vállalkozóval kötöd (Cím: 1098 Bp. Toronyház u. 13.; email címem: reikizz@reikizz.hu ; Tel. számom: 0620-979-7460).
 3. A számlázás elektronikusan történik, email-ben küldjük a hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát a szamlazz.hu rendszeréből. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.
 4. Fizetési mód: átutalás vagy banki befizetés: (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél a reikizz.hu és/vagy a reikionline.hu honlapon vagy nálam email-ben!)
Bank: OTP Bank Nyrt. Név: Dervár Zita Számlaszám: 11773092-09966127-00000000 Közlemény mezőbe írd be a neved, és a tréning dátumát.
 1. A tréningen való részvételnek feltétele a helyszín szabályainak tiszteletben tartása, illetve a tréning légköréhez illeszkedő magatartás tanúsítása. Ellenkező esetben a tréninget nem folytathatod, az esetlegesen okozott kárt meg kell térítened és pénzvisszafizetésre, cserében másik tréningre nem leszel jogosult.
 2. Online tréning esetében biztosítjuk a képzéshez való hozzáférést, melyet emailben küldünk el részedre.
 3. A tréning elvégzése tilos azok számára, akik pszichiátriai kezelés alatt, illetve pszichiátriai szerek befolyása alatt állnak.
 4. A jelentkezéstől/szerződéstől való elállás a tréning időpontja, elkezdése (vagyis a szolgáltatás teljesítése) előtt lehetséges. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges email-ben jelezheted a reikizz@reikizz.hu email címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a tréning időpontját, amire jelentkeztél, és a neved, amit megadtál jelentkezéskor, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Értelemszerűen, a tréning időpontja után nincs lehetőség az elállásra, akkor sem, ha nem jöttél el a képzésre (elfoglaltad valaki más helyét). Amennyiben a tréning időpontja előtti lemondásról van szó, lehetőség van másik tréning időpont választására 6 hónapon belül, vagy a tréning időpontja előtt minimum 7 nappal történő lemondás esetén a pénzvisszafizetésre.
 • A jelentkezés/megrendelés során köteles vagy a saját, valós adataidat megadni. A tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető problémákért, hibáért engem semminemű felelősség nem terhel.
 • A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Budapesti Békéltető Testület, Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99., Telefonszáma: (1) 488-2131
 • A képzés ára nem fedezi a tréningen való részvétel esetén a résztvevő utazási, élelmezési, szállási költségeit. Ezeket a költségeket a résztvevőnek magának kell állnia.
 • Indokolt és kivételes esetekben – vis major – az időpont és a helyszínváltozás jogát fenntartjuk, melyről minden jelentkezőt értesítünk.