Vese problémák kezelése reikivel

Önkezelés, családtagok kezelése

Ahogy írtam korábban, a bak jegyhez tartozó szerv például a vese is.

A hidegben amúgy is könnyű felfázni, de lehetnek hozott vese-problémák is – mindenképpen érdemes rendszeresen reikizni a veséket, nem csak tűzoltás jelleggel, amikor már baj van.

Reiki és a Vese

Mivel a reiki elsődleges hatása a melegítés (felmelegszik a kezelt terület), ez azonnali pozitív hatás a vesére és a közérzetünkre is – bár a vese-kezelő pozíció meglehetősen kényelmetlen (tedd mind a két tenyered egy-egy vesédre – és máris kapsz egy kellemes jógapozíciót 🙂

Ezen kívül, a vese hajlamos a kövesedésre, ami vesegörcsöket okozhat (az ellenségemnek sem kívánom, remélem te sem éltél még át ilyet), a rendszeres reiki kezelés egyrészt csökkenti a görcskészséget, másrészt feloldja a homokot, mielőtt kövekké alakulna.

A reiki másodlagos hatása a méregtelenítés, ami azért főnyeremény a vese számára, hiszen neki épp a méregtelenítés/szűrés a dolga – de ki segít szegény vesének? A reiki segít (meg a vesetisztító teák).

A vese problémakörének kezelése magában foglalja az alhast is (húgyuti szervek) – aminek a kezelése jóval egyszerűbb, és számos pozitív folyománya van (például az alhasban van a szexcsakra is, aminek a tisztítása/feltöltése jótékony hatással van a párkapcsolatra és a szexuális életre is).

A vese reiki kezelési pozíciói

Tedd a kezed a vesékre és tartsd amíg bírod – vagy kezeld a veséidet távszimbólummal (amennyiben gyakorlott vagy)

Kezelheted a veséket reiki gömbbel is,

Az alhast érdemes 2-3 pozíció erejéig kezelni

A köldököt mindig érdemes kezelni alhasi szervek – problémakör esetén

És a kihagyhatatlan fejpozíciók

Milyen probléma lehet reiki kezelés közben?

Akár önmagad, akár egy családtagod kezelése közben:

nem érzel energia-áramlást, nem baj, hívd le újra a reikit és folytasd a kezelést

nem csak meleget, de forróságot érzel a kezedben/kezed alatt – nem baj, ez általában azt jelzi, hogy ennyire energiahiányos a vese/húgyhólyag, plusz a vese nagyon jól fel tudja venni az energiát, boldog, hogy töltődhet – nagyon gyakori, hogy felforrósodik reiki kezelés közben.

kényelmetlen a kezelő pozíció – támaszd alá a kezed, ne rövidítsd le a kezelést

Ha te is szeretnél a vese problémák gyökerét megfogva reikizni – képezd magad tovább!

Ha kevés az időd, vagy fizikailag messze vagy Budapesttől, akkor tanulj velem online. Kényelmesen, saját időbeosztásod szerint.

Legyen biztonsági hálód – Reikizz – ha még nem iratkoztál fel a hírlevélre – de szeretnél – kattints ide 🙂

Dervár Zita,

gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr

0620-979-7460, reikizz@reikizz.hu