Különleges helyzetek különleges megoldásokat kívánnak, ugye?

A jelenlegi járványos és válságos helyeztben mindannyian rendhagyó dolgokat teszünk. Mivel nekem a reikikezelések adták a minden napi kenyerem, és a karanténnal megszűnt a személyes kezelések lehetősége, elég válságos helyzetbe kerültem.

Ezért kitaláltam, hogy reikizz-kupon akciót hirdetek május hónapban.

Kuponos reiki?

A kupon lényege, hogy most olcsóbban megveszed a reikizz bérletet, amit reiki és stresszoldó kezelésre használhatsz majd szeptemberben, addigra már biztosan oldódik a karantén.

Így én túlélem a nyarat, te pedig nagyjából féláron kaphatsz minőségi energiakezelést. Na, mit szólsz?

Mit ad neked a reiki kezelés?

A reiki felmelegít, ellazít, feltölt lelkierővel, csökkenti a stresszt és a gyulladásokat is. Hivatalosan nem hívható gyógyító módszernek, hanem csak állapotjavító kezelésnek.

Szóval javítja az állapotod, ha fáj valamid, legyen szó akár gyógyíthatatlan krónikus betegségről. Rejtélyes, érthetetlen “nem létező” betegségről.

Az állapotjavuláson túl leginkább azt szokták mondani a volt betegek, hogy feltöltődnek lelkierővel, lelkesedéssel, ötletekkel és vidámsággal.

Te is gondoltál már arra, hogy ideje lenne feltöltődni, vagy éppen megszabadulni akut vagy krónikus fájdalmaidtól? Ennél jobb lehetőség nem lesz már.

Szeretnéd kipróbálni, megtapasztalni a reiki “állapotjavító” hatásait?

Május 4-31 között vásárolt 5 vagy 10 alkalmas reikizz bérlettel most olcsón bebiztosíthatod az őszi egészség-kúrádat, állapotjavulásod

Mennyit spórolsz vele?

Egy reiki kezelés 8ezer forint, most az 5 alkalmas bérlet csupán 25ezer forint, a 10 alkalmas bérlet pedig 40ezer forint.

Miért ilyen drága? Mindig megkapom, hogy 1500 forintért is van reiki kezelés. Igen, mindig lesz olcsóbb. Orvosból is van olcsó, meg van eredményes. Te melyiket választod? Több, mint 15 éve kezelek, azóta még mindenki állapotjavult (kivéve, aki egyetlen kezeléssel akart született, krónikus betegségétől megszabadulni, amit ugye, az orvostól se várunk el).

Mit kapsz a kuponért?

Először is, számlát, amint átutaltad a kupon díját.

Másodszor a választásod függvényében 60-90 perce reiki kezelést, vagy a 40 perces ultra hatékony stresszoldó kezelést.

Ha anyagilag módod van rá, és komolyabb betegséggel küzdesz, akkor javaslom a 10 alkalmas bérletet, és a dupla kezelést (reiki+oldás), mert elképesztően hatékony. A reiki feloldja, a stresszoldó pedig kilapátolja belőled a lerakott beteg energiákat, aztán megoldja a mintáékat, amik miatt folyamatosan beteg leszel. 4-5 dupla kezelés bármit megoldott még eddig, Ezért 10 alkalmas a bérlet.

A kezeléseket szeptember 1-30 között kapod meg, addig távkezelést tudsz kérni a Reikis vagyok – Mentor program keretében, amiről majd holnap írok neked.

Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni a kuponra. A helyek, ahogy a szeptember is, végesek.

Találkozzunk szeptemberben, amikor javulni fog az állapotod, legyen bármilyen fájdalmad most.

Email*
Név*
5 vagy 10 alkalmas?

Legyen biztonsági hálód – Reikizz

Dervár Zita,

reiki mester-tanár, ápoló, gyógymasszőr

reikizz@reikizz.hu