Reiki mester-tanárként az a célom, hogy minél többen ismerjék meg a reikit, mint olcsó, eszköz nélküli segítő technikát. A célom, hogy minél többen használják a reiki energiát, és a reiki technikákat.

A járványügyi és válság helyzetre való tekintettel pedig az a célom, hogy minél többek számára legyen elérhető az a segítő technika, ami erősíti az immunrendszert, csökkenti a krónikus betegségek tüneteit, fájdalom és gyulladás csillapító. Ezen kívül, és talán most ez a legfontosabb, megnyugtat és lelki erővel tölt fel.

Szeretném, ha a jelenlegi helyzetben is minél többen érezhetnénk, hogy mindig van hová nyúlni, mindig van egy eszköz a kezünkben, ami segíthet.

Túl azon, hogy ingyen reiki távkezelést ajánlottam fel mindenkinek, szeretnék még a reiki tanulásban is segíteni.

Tanuld meg, mielőtt szükséged lenne rá!

A jelenlegi helyzetben bármikor szükségünk lehet egy ütős segítő energiára, és működéséről szóló tudásra. De ehhez felelősen, most kell döntened.

Később, amikor már nagyobb a baj, nehezebb lesz megtanulni. Amikor már a szeretteid vannak veszélyben, nehezebb lesz odafigyelni.

Ezért most lényegesen olcsóbban tettem elérhetővé az ONLINE, tehát biztonságos, vírusmentes reiki tanfolyamokat.

Online Reiki 1 tanfolyam olcsón

Megtanulod lehívni a reikit, kezelni önmagad akut vagy krónikus problémáit. A reiki 1 leginkább a fizikai testről és az önkezelésről szól.

Bekapcsolódsz egy erős energetikai egregorba, és egy pozitív, segítő közösségbe.

Online Reiki 2 olcsón

Megtanulod a reiki szimbólumokkal gyorsabban, hatékonyabban megoldani a problémákat, tüneteket. Megtanulsz másokat kezelni.

Ha valaha érdekelt az aura és csakrák, vagyis a finom fizikai test és a spiritualitás témája, ez most nagyszerű alkalom neked a tanulásra.

Online reiki tanfolyam árak

A tanfolyam ára nem kiadás, hanem olyan befektetés, ami akár már holnap megtérülhet, mert lázat és köhögést csillapít, immunrendszert támaszt fel hamvaiból. Egyszer kifizeted, életed végéig használod és nincs alkatrészcsere vagy tervezett elavulás.

Ezek a tanfolyami árak 2020. március 31.-ig érvényesek.

Az online reiki 1 tanfolyam ára 29.900 helyett 19.900 Ft lett.

Az online reiki 2 tanfolyam ára 39.900 helyett 29.900 Ft lett,

Figyelem, ha szeretnéd a fizikai és finom fizikai tudást is, akkor egyben még olcsóbb, a reiki 1 + 2 képzés 39.900 Ft.

Online reiki tanfolyamra MOST így jelentkezz

Írj egy emailt nekem a reikizz@reikizz.hu email címre, hogy jelentkezel 1es vagy 2es vagy 1+2es képzésre, közben már utalhatod a tanfolyam díját nekem ide: OTP Bank, Dervár Zita, 11773092-09966127-00000000, közleménybe a neved és email címed írd be.

Ha külföldről utalsz akkor ez kellhet: IBAN: HU82 1177 3092 0996 6127 0000 0000  vagy ez BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

Azonnal fogom küldeni a tanfolyam hozzáférését, és egy adatbekérőt a számla kiállításához. De te már azonnal el tudsz kezdeni tanulni.

Ugyanazt a támogatást megkapod, mint az eddigi tanítványaim, a házi feladatok, a vizsga és az oklevél tekintetében. Plusz adok egy ajánlást arra nézve, hogy a sürgősség miatt mit érdemes előre venned, gyakorolnod, hogy akár jövő héten kezelni tudj egy tüdőgyulladást.

Ha ez még nem győzött meg

Lehet, hogy nem ismersz még engem, és jogos a félelem, hogy valami hülyeséget vetetek meg veled.

Ápolónő vagyok és gyógymasszőr, agykontrollos, meditálós és jógás. Egész életemben a gyógyulást segítő eszközöket kutattam, tanultam, teszteltem. A reikit 3 ismert reiki iskolában is tanultam, mert ez lett az, ami végül minden problémán segített, amire csak “teszteltem”. Több, mint 15 éve reikizek, 10 pedig éve tanítom.

A telefonszámom 15 éve nem változott, ismert, elérhető vagyok. A facebook-on is megtalálsz.

Az online reiki tanulóim több sikerélményről számoltak be már a képzés során, az elvégzése után pedig még többről.

A reikit könnyű megtanulni, eddig még mindenki tudta használni, NEKED is menni fog!

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekem a reikizz@reikizz.hu email címre, mindenkinek válaszolok.

Legyen biztonsági hálód – Reikizz

Dervár Zita

reiki mester-tanár, ápoló, gyógymasszőr