Te is azok közé tartozol, aki valaha ugyan elvégzett egy reiki tanfolyamot, de azóta sem volt alkalmad használni az ott megszerzett tudást?

 

Tudtad, hogy a reikit nemcsak önkezelésre/mások kezelésére és az egészséggel kapcsolatos harmónia megteremtésére lehet használni, hanem gyakorlatilag végtelen a felhasználás módja?

Most 33 olyan reiki-tippet osztok meg veled, amik segítenek felismerni azt a tényt, hogy a reikit a mindennapjaid során is használhatod, akár 0-24 óráig, a hét minden napján, de nemcsak a felismerésben segítenek majd a tippek, hanem a gyakorlati alkalmazásban is!

33 olyan felhasználási lehetőséget kapsz a reikihez, amik mellett eddig elmentél, mert azt gondoltad, hogy a reiki csak akkor kerülhet elő, ha valaki beteg. Pedig ez nagyon nagy tévedés, mert a reiki az életünk minden pillanatát átitatja, csak az a kérdés, hogy használjuk-e, vagy inkább kínlódunk nélküle…

REIKI 7/24

33 REIKI-TIPP A HÉTKÖZNAPOKRA

Kiknek való?

Azoknak, akik már legalább 1-es szintű reiki tanfolyamon részt vettek, tehát tudják, hogyan kell használni a reikit.

Miről szól?

Azokról a hétköznapi, reiki-alkalmazási formákról, amikre eddig nem is gondoltál volna…

Mi az előnye az anyag letöltésének és alkalmazásának?

Boldogság, egészség, kiegyensúlyozottság, harmónia, biztonság, siker – ezeket a szavakat és szinonimáit tudnám csak sorolni akár holnap reggelig, mert egyszerűen tény: ha valaki hagyja, hogy a reiki tényleg átitassa ez egész életét, akkor számíthat arra, hogy elmarad a boldogtalanság, a betegség, a kudarc, a kilátástalanság.

Ha nem használod, nem segít. Ez ilyen egyszerű.

Használd, ha már egyszer megtanultad, előzd meg a gondokat, bajokat, problémákat, élj teljes életet a reikivel!

Mennyibe kerül?

A „33 reiki-tipp a hétköznapokra” című anyag teljesen ingyenes, csak egy regisztrációt kérünk cserében, hogy el tudjuk küldeni az email címedre a dokumentumot.

[et_bloom_inline optin_id=optin_2]

Az anyagot készítette: Dervár Zita, a reikizz.hu szerkesztője, reiki tanár.

Használd egészséggel!

 

Legyen biztonsági hálód – Reikizz

Dervár Zita,

gyakorlati reiki szakértő, ápoló, gyógymasszőr

0620-979-7460, reikizz@reikizz.hu